Også på Fyn bliver der fanget fint med flotte, blanke havørreder rundt langs med kysterne. En af dem, der har ramt plet, er Per Schmidt:

– Jeg har netop haft en skøn dag på den åbne kyst i selskab med min fluestang, fortæller han. – Det blev til seks havørreder over målet, hvoraf to af de fine fisk var over de 60 centimeter. Alle fiskene blev fanget på den hjemmelavede flue, som du kan se nedenfor her på siden. Hvor er det bare herligt, når det hele spiller. Jeg nåede slet ikke at få fisket revet af, hvor der plejer, at stå en ørred eller to. I stedet for blev det blot til regulært badekar’ s fiskeri, men det var jo heller ikke så ringe igen. Det findes ikke bedre end på Fyn, slutter han.

Pers fine flue har slet ikke noget navn, og det fortjener den, så hvis du har et godt forslag – så kom med det på Fisk & Fris facebook

Har du selv været på kysten for at svinge fluekæppen hører vi meget gerne om dine bedrifter på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Det var på denne flue, at Per Schmidt fangede alle de fine havørreder.

Det var på denne flue, at Per Schmidt fangede alle de fine havørreder. Hvad synes du fluen skal hedde? Kom med et forslag på Fisk & Fris facebook.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This