– Jeg har netop haft en dejlig dag på Vestfyn, hvor jeg endelig en fisk med lidt størrelse på, fortæller Jesper Lind. – Tidligere på sæsonen har jeg nemlig mistet et par fisk med størrelse på dette forår.

– De første par timer var træge for mit vedkommende, og der var kun følgere samt lidt hornfisk. Min makker fangede en del målsfisk, også selvom jeg var først over de fleste pladser. Jeg var tæt på at opgive og erkende nederlaget, da min , som gik ,bag mig råbte. “Så er der fisk igen”. Men i samme sekund huggede min fisk endelig. Den tog SG Sandeel gennemløbswobler kontant og gik mod bunden, men kort tid efter var den i nettet, slutter han.

Husk at læse alle vores mange fede dybdegående havørredartikler i artikelarkivet her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This