Mike Tjalmann har været på kysten med spinnegrejet langs den Ærøske kyst og blev belønnet med en smuk havørred:

– Jeg var taget afsted midt på eftermiddagen, hvor jeg gik og fiskede med en 13 grams Sandell, fortæller han. – Efter flere steder, hvor vi kun fangede mindre fisk, valgte vi at køre til et sted, vi aldrig havde prøvet før. Det viste sig at være en god ide, for det var netop her, at jeg fik denne fine havørred på 64 cm og 2.6 kg. Faktisk havde jeg også senere på dagen et endnu større hug, som jeg dog mistede: Krogen var helt bøjet, da blinket kom op af vandet. Knæk og bræk, slutter han.

Har du selv været på kysten, så send os meget gerne et par linjer og et godt foto til fiskogfri.dk. Skriv din mail eller sms til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Husk at tjekke alle de mange fede havørredartikler i Fisk & Fris artikelarkiv her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This