Varmen vælter ind over Østersøen, og det kan mærkes på fangsterne mere eller mindre overalt. En af dem, der har haft succes de sidste par dage, er Janis Brandt fra Team Rhino, der her den anden dag var ude for at teste de nye ekstremt langtkastende tungstensblink fra Rhino – Diamond Sandeel.

– Jeg var taget ud til Neustädter Belt, som er et lavvandet området på den nordtyske kyst, der er helt perfekt i disse dage, fordi det opvarmes hurtigt af forårets spæde varme, der netop nu er på vej ind over hele Østersøen, fortæller han. – Allerede efter kort tids fiskeri fik jeg et solidt hug på min lille Diamond Sandeel på 12 gram i chatreuse/gul, og efter en heftig fight kunne jeg lande den flotte 70 cm havørred, som du kan se på billedet, slutter han.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

De nye tungstensstænger fra Rhino kaster cirka 50 % længere end blæink af samme størrelse i zink eller hvidmetal, hvilket åbner mange nye spændende muligheder.

De nye tungstenssblink fra Rhino kaster cirka 50 % længere end blink af samme størrelse i zink eller hvidmetal, hvilket åbner mange nye spændende muligheder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This