Her i weekenden blev der afholdt Seatrout Open, og der blev landet en den fine fisk, som dog ikke alle nåede frem til indvejningen:

– Seatrout Open var skudt godt i gang, men jeg kom lidt sent afsted på 3. dagen, så jeg havde kun 2-3 timers fiskeri, hvis jeg skulle kunne nå at få indvejet en fisk, fortæller Patrick Henriksen. Da klokken slog 13, og jeg egentlig havde besluttet at tage hjem, huggede en fin fisk dog på mit blink, og glæden var til at høre i miles omkreds, da jeg landede fisken, som du ser ovenfor. Og så fik jeg ellers fart på op imod bilen, mens jeg lige hurtigt snakkede med en ven omkring indvejningsstedet. Til min store ærgrelse var indvejningen i Odense dog slut, og turen til Århus var for lang, til at jeg ville kunne nå det. Sådan kan det gå – jeg må prøve igen til foråret, slutter han-

Vi vender tilbage med mere om STO senere i dag.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This