– Vækkeuret ringede klokken 6.00, og jeg startede med at sætte kaffen over til en spændende dag på kysten med min fiskemakker, fortæller Lasse Sørensen. – Jeg havde bundet nogle gode vinterfluer aftenen forinden, som jeg har haft meget tiltro til, da de har givet mig flere gode fisk i de kolde måneder! Jeg hentede min fiskemakker, og vi kørte afsted mod Møn. Vi håbede på at finde de store overspringer, men vi vidste godt, at det kunne være svært at finde dem!!

– Vi ankom til pladsen på Møn, og der var godt gang i vandet, som var grumset! Vi kiggede begge to på hinanden og sagde næsten i kor ”Perfekte forhold og de store fisk er her!!”. Kursen var sat mod et rev, som vi kender godt. Jeg fik sat fluen på med tanken om, at den måske godt kunne få de store fisk i tale, hvis de altså var her… Jeg gik ud og tog et kast mellem nogen store sten, hvor bølgerne knækkede. Mine fingre kriblede af spænding. Et nyt kast blev sendt afsted, med alt hvad den kunne trække i samme retning og samtidig stod jeg og tænkte, at de store overspringere måske kunne være lige her, hvor jeg stod! Og da jeg tænkte det, sagde det ”SMASK”, hvorefter fisken trak line ud som et andet godstog!! Jeg råbte til min makker, at jeg havde en rigtig god fisk på, men han hørte mig ikke første gang, FUCK tænkte jeg! Der var sten overalt, og jeg kunne miste den når som helst!! Jeg råbte igen “JONAS”. Han kiggede og så nu, at min fluestang flexede så meget, at man skulle tro, at jeg havde fat i Bornholmer færgen! Til sidst fik vi dog fisken i nettet, YES, der var den, sagde jeg!! Endelig en god fisk på 64 cm og en kampvægt på 2,5 kg. Den fisk glemmer jeg aldrig! Så er vinterfiskeriet igang!

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This