– Efter to dejlige uger på ferie i Italien, kom jeg tilbage i Danmark med den højeste fiskefeber jeg nogensinde har haft, fortæller Stefano Cinus fra @fishingchroniclesdenmark. – Sommerfiskeriet kan være svært, da vandtemperaturen er høj, og på grund af det er havørrederne kun aktive i en meget kort periode. Første forsøg blev i lørdags, men det sluttede med en total nultur. Fiskene var der dog, og de sprang hele tiden frit af vandet uden at vise interesse for min agn. Det er typisk om sommer, men det var også dårlige forhold, med meget lavt vand og næsten ingen strøm.

– Dagen efter skulle strømmen tage til ved aftenstid, så derfor tog jeg igen til den sjællandske kyst ved det samme spot. Blinkvalget faldt på en F-22 i 26gram fra MS Lures, som jeg synes arbejder fantastisk i strømmen. Denne gang gik det godt, og turen sluttede med tre flotte og stærke havørreder, hvor den største var på 53 cm. Men min fiskefeber var ikke helt kureret, så derfor måtte jeg bare ud igen på en kort aftentur.

– Da jeg ankom på pladsen, viste fiskene sig på overfladen med deres typiske sommerspring, og efter cirka ti minutters fiskeri fik jeg det første hug, men den blev desværre ikke hængende. Der var mange tobiser i vandet, så derfor riggede jeg et umalet blink på cirka 20 gram for enden af forfanget, og lige ved solnedgang fik jeg et voldsomt hug.

– Jeg mærkede med det samme, at den var en god fisk, men jeg pressede alligevel havørreden med min stang for at forkorte fighten, da jeg gerne ville genudsætte fisken. Efter en intens fight landede jeg en flot havørred, som du kan se på billedet ovenfor, på lidt over 60 cm, som blev genudsat lige efter.

 

Grejshoppen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This