– En spontan og meget hurtig tur på Møn i formiddags gav pæne fisk, skriver Martin Bosen til Fisk & Fri. – På en times tid ramte jeg otte havørreder, og idag var gennemsnits størrelsen betydeligt bedre end den har været et stykke tid, for kun en enkelt var under målet, og den største var den “tromle tykke” 61 cm, som du kan se på billedet.

– Havørreden var helt utroligt stærk, og jeg havde faktisk under fighten skudt den til at være større end den faktisk var. Den gav den fedeste fight med spring og masser af udløb. Herefter døde fiskeriet, og der var ved at være trængt på spottet med hele 10 fiskere, som stille og roligt havde samlet sig. Jeg besluttede mig derfor for at stoppe, men jeg havde jo også fået, hvad jeg var kommet for. Alle fisk tog Stikpillen i rød/sort fra Sixtylures.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This