– Jeg havde lige tid til en fyraftenstur d 31 før påskeferien, fortæller Jonas Häuptli Johansen. – Efter at have fisket 1-2 timer i ret stille og klart vand langs den djurslandske kyst, troede jeg ikke rigtig på det mere. Jeg havde haft et par følgere omkring 60cm, men de var umulige at få til noget. Da solen begyndte at forsvinde, gav jeg dem et forsøg igen. Da fisken endelig hugger, tænker jeg, at det er en af dem, jeg har set tidligere. Den rusker og plasker bare rundt i overfladen 40 meter ude, og til sidst begynder den at komme med ind.

– Da den er 20 meter fra mig, springer den helt ud af vandet, og jeg får sgu et chok, for den er så vidt jeg kan se lidt større end den på 75cm jeg fangede i sidste uge. Så tager fanden ved den og den begynder bare at trække helt vildt, med mange spring og udløb på 15-20 meter, hvor jeg skal presse den meget for at den ikke smutter længere væk. Det er bare en rigtig stærk fisk! Efter cirka 15 minutter er både fisken og jeg ved at være færdige, og jeg får den i nettet – og hvor er den bare flot, mega bred over ryggen og fuldstændig blank. Igen var det en Sandeel gennemløbswobler, der var agnen. Havørreden måler 78cm og vejer 5,8kg.

 

Forshaga Akademin

 

Janus med sin flotte havørred

                  Janus med sin flotte havørred på 5,8 kilo taget på en Sandeel kystwobler.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This