– Efter at have knoklet rundt på flere pladser fra morgenstunden, med kun mindre fisk der daskede til blinket, blev min makker og jeg enige om at vi skulle prøve noget andet, beretter Mathias Jacobsen. – Og det blev endnu en af perlerne på Østfyn, som på denne tid af året, er kendt for at kunne kaste en stor fisk af sig. Vi knoklede os igennem det meste af pladsen, mens solen og varmen fik fat. Det satte lidt gang i sagerne, med fisk der ikke bare puffede til blinket.

– Da vi nåede stykker, som er der jeg har fanget flest store fisk, havde jeg i et af de første kast en rigtig god fisk efter blinket. Jeg nåede kun lige at sige til min makker, “at der var fisken vi er der for, men den vil ikke ta’!” Et kort kast i samme retning, og så var der fast fisk. Jeg så hurtigt fisken og kunne konstatere, at det ikke var samme fisk, men stadig en fin fisk, der målte 60. Den anden, fik chancen, og kort efter gik turen hjem. Resten af dagen blev nydt i solen på terrassen. Havørreden tog “Den Flade” i 10 gram fra Kent Andersen og Jack Rapid.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This