– Da jeg vågnede op forleden morgens, var jeg lidt i tvivl, om jeg skulle ud eller ej, fortæller Jarun Buppha. – Men – da jeg havde fået min morgenkaffe, besluttede jeg mig for, at tage ud et par timer, da både vind- og strømforhold var helt perfekte.

– Der var måske lidt rigeligt gang i vandet, som var godt grumset, så forventningerne var egentlige ikke så høje, da jeg rent faktisk stod ude på fiskepladsen. Men – efter blot 10 kast sagde det BUM – da en flot havørred tog min 20 grams Skruen i sølv næsten lige under stangspidsen. Wauw! Der var en fin fisk, og efter cirka 10 minutter, fik jeg landet den smukke fisk, som du ser på billedet. Havørreden var 67,5 cm lang.

 

Friluftsland

 

Jarun Bupphas fine havørred huggede på Skrien, som du kan se her.

Jarun Bupphas fine havørred huggede på Skruen, som du kan se her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This