– Kystsæsonen er virkelig i en af topmånederne lige nu, og det skal selvfølgelig udnyttes, skriver Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex til Fisk & Fri. – Derfor valgte jeg i weekenden at bruge tiden i en nordjysk fjord i håbet om en masse gode fisk. Det skulle vise sig at være en rigtig fornuftig ide.

– Lørdag morgen listede jeg ud på første plads bevæbnet med min Sportex Carat GT-S Seatrout 9,2′, 5-28g. Allerede før første kast, havde en pæn ørred afsløret sig selv i det lave vand. Et præcist kast med stangen var alt der skulle til, før stangen flexede helt i bund. Resultatet var en smuk 50´er, som hurtigt kom ud igen. Næste fisk kom i hånden efter få kast, og i et flot spring afslørede den, at der stod mange fisk på det lave vand. Stimen flyttede sig herefter lidt, men med et par hurtige kast, blev de genfundet.

– Fiskene var virkelig i hugget, og indholdet i deres mund afslørede at det var børsteorm de var på jagt efter. Efter en god stak fisk spottede jeg en rigtig pæn bølge inde på endnu lavere vand. Wobleren blev placeret perfekt foran fisken, og hugget kom efter få omdrejninger. En smuk 60´er fløj ud af vandet og satte i et godt udløb, men Carat’en klarede det til perfektion, og fisken kunne sikkert landes. Det gode fiskeri forsatte helt indtil jeg valgte at tage hjem lidt over middag. Det samme gjorde sig gældende dagen efter. Alt i alt en fantastisk weekend med to tykke 60´ere og en masse fine ørreder. Fiskene blev taget på kystwobler og bombarda/flue.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This