Her i går var det bare en af de dage, hvor man ikke forventer de store havørredfangster på kysten, beretter Klaus Aaes fra Hvidovre Sport: Der var krystal klart vand, ingen vind og masser af sol! I starten havde jeg kun følgere, men efterhånden fandt jeg melodien, og hurtigt fiskede tobiswoblere som SG Sandeel og Sölv Penna fra Abu, var det, som de blanke ville have. Og med hurtigt, mener jeg hurtigt, gerne så jeg kunne se wobleren bryde overfladen flere gange i hvert kast. Vildt spændende at se fisk følge agnen – selv langt ude. Jeg fik tre styks over 60 cm, og det er noget jeg ikke har oplevet på den danske kyst før, slutter han.

Vil du have ny inspiration til dit havørredfiskeri, så tjek alle de mange dybdegående havørredartikler, som du kan finde i vores artikelarkiv her.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This