– Her den anden nat resulterede et par vilde timer i Gels Å i, at jeg fangede min største juni fisk fra åen nogensinde, fortæller Werner Jensen. – Det startede med, at jeg mistede en 5-6 punds, hvorefter jeg tog en runde mere samt to gange flueskift, uden at det hjalp. Herefter skiftede jeg til en ny taktik med en mere sparsomt dresset flue, hvilket gav en 1.9 kilos fisk.

– Efter denne fisk på land, så røg den næste 5-6 punds havørred af i vild luftakrobatik Så kom jeg til et område, hvor noget var lidt underligt. Her mærkede jeg flere underlige skub til fluen, og i et splitsekund, hvor min tvivl nagede mig om, hvad det mon var, blev jeg flået ud af min tankegang. Pludselig faldt monsterhugget, hvilket blev efterfulgt af et ”fuck den er stor”. Den store havørred kom ikke i overfladen, men gik i stedet opstrøms og dybt. Til sidst lykkedes det mig dog mig at lande denne sølvskønhed på 7.6 kg og 86 cm. Go´ dag derude samt knæk og bræk. Det kan lade sig gøre – moin!

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This