– Det var det skønneste vejr, og jeg var på jagt efter en havørred, da laksekvoten på store laks var fisket op, beretter Martin Gude Lausen. – Jeg havde fisket cirka to timer, men intet var hændt. Alt var dødt, og jeg havde lidt mistet modet, så derfor fiskede jeg egentligt bare hjem opstrøms til bilen.

– Undervejs mødte jeg en fisker, som jeg lige snakkede med. Han havde lige mistet en fisk, og tog sin kaffe, mens vi sludrede lidt. Jeg spurgte ind til, hvor det var, at fisken huggede. Han pegede over på modsatte brink. – Du kan bare fiske, og prøve om du kan fange den, sagde han.

– Jeg kastede så to gange med min Mepps 4 spinner i Long modellen, og så fik jeg bid. – WOW – der et fisk på! Der er sikkert en gedde eller måske en lille laks, tænkte jeg, så den blev fightet hårdt, og det tog kun to minutter. Først da den var i nettet så jeg, at det var en smuk blank havørred, slutter han. Den flotte havørred var 62 cm og vejede 3.55 kg.

Læs meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

Owner

 

Kinetic Fiskecup 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This