– Jakob Kromann skulle guides til at fange sin første havørred, så vi stod tidligt op og kørte mod vandet, som vi ramte kl. 06.30, fortæller Mads Davidsen. – Efter en hurtig kop kaffe hoppede vi i wadersene og fik rigget stængerne til, hvorefter vi begyndte fiskeriet. Der var det, som jeg ville kalde for helt perfekt vejr, med skiftende skydække og ganske godt gang i det spritklare vand. Men – på trods af det, så skete der ikke det helt vilde. Vi havde en lille følger hver, som ikke blev til mere.

– Vi valgte derfor at skifte plads, men da der var meget lavt vand i Limfjorden, fandt jeg et sted, hvor der var temmelig dybt tæt på land. Det første lange stykke tid på denne plads var det også som om, at der intet liv var i vandet. Det var først, da vi var ved at have fisket strækket næsten helt færdigt, at fik jeg en god fast havørred på krogen. Lige i det jeg sagde til Jakob, at jeg havde fisk og drejede mit hoved mod ham, så fik jeg bare det svar, at det havde han altså også.

– Dagens to eneste havørreder huggede altså inden for samme sekund, og så var dagens opgave jo løst med en super flot fisk på 57 cm til mig, som blev fanget på en Savage Gear Zerling i 16 gram, og så en lidt mindre fisk til Jakob, der lige kunne snige sig over målet. Den blev fanget på en Savage Gear Sandeel 19 gram, og selv om det ikke var en kæmpefisk, så var det en kæmpe oplevelse for os begge to. Jeg kan godt lide og hjælpe mine kammerater til og fange en ny art og gøre dem glade, og det må man sige, at han blev. Så selv om det startede som en meget svær dag, så endte det med en helt kanon dag med lækre oplevelser.Knæk og bræk til jer alle sammen.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This