Mange danskere tager hvert år til Gotland for at nyde de uspolerede kyster og de store havørreder, der jager langs kysterne. Her forleden fik svenske Daniel Arvidson en rigtig god start på 2022 sæsonen:

– Jeg var taget hen til en plads, hvor jeg vidste, at vinden og strømmen havde stået på i nogle dage, fortæller han. – Da jeg stod på pladsen, kunne jeg med det samme se, at forholdene var perfekte, og det tog ikke mange kast over området jeg troede på, inden jeg fik et reelt hug. Jeg kunne med det samme mærke, at det var en stor havørred. Efter fire minutter og to missede landingsforsøg, lykkedes det mig at nette sæsonens første 70 cm+ havørred. Lykken var total: 74 cm og 4,32 kilo. Fisken huggede på gennemløberen Gotlandspilen fra OGP, som er en af mine favoritter, slutter han.

Daniel arbejder i øvrigt som guide for Fishyourdream, og kan bookes til guidning på Gotland.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This