– I går ringede mit ur klokken 06.00, da min kammerat og jeg havde aftalt, at der skulle fiskes, fortæller Lars Hansen til Fisk & Fri. – Det var vores første tur i år, og denne gang var det på min makkers spot, hvor jeg ikke havde prøvet at fiske før, så jeg var da lidt spændt på, hvad dagen skulle bringe mig må jeg sige.

– På vej dertil diskuterede vi som altid, hvad vi skulle fiske med af agn og så videre. Han holdt på hans sin Skruen på 17 gram i blank, og jeg selv fiskede med Rasmus gennemløber i brun, da jeg er blevet glad for dette blink. Jeg må da indrømme, at der blev lagt hårdt ud fra hans side af, for der skulle så kun gå fem kast fra hans side, før han kejsede en blank på 40 cm, som blev genudsat.

– To minutter efter blev det så min tur til at få en blank på 35 cm – ud igen med den igen og videre med fiskeriet. Der skulle så gå cirka en halv times tid, før min makker fik en mere på målet, og fem minutter efter en til. Efter 2-3 timers fiskeri sluttede vi der på det spot for a prøve et nyt sted ved Stevns, men da vi kørte dertil kikkede vi på hinanden og sagde nej. I stedet valgte vi at køre til Sydsjælland.

– Da vi nåede til dette spot, så alt lidt mere roligt ud, men vi gav det en chance. Efter 10 minutters fiskeri fik min makker så fisk igen lige på målet, og to minutter efter fik jeg så en pæn fisk på, som efter 3-4 spring ud af vandet faldt af igen. Vi fiskede videre, og der gik så en 1 1/2 times tid uden hug. Efter en lang vadetur blev vi så enige om, at det måtte være nok for i dag, da der ikke skete så meget. Men – da vi alligevel var i vandet gik vi så og fiskede i imod land på 15 – 20 cm vand. Pludselig synes jeg, at der var liv i overfladen. To kast efter landede jeg så en under målet igen.

– Hmm, tænkte jeg. – Jeg prøver lige en gang mere, sagde jeg til mig selv og bum – nu var der altså fisk på. Det kunne vi hurtigt se, da der ikke var mere end 15 -20 cm vand, hvor jeg kastede. Det var en lidt hektisk kamp, da fisken rullede meget rundt på det lave vand. Både min makker og jeg selv var mere end klar med kejsen, for at få syn for sagen, og det viste sig at være en flot overspringer på 68 cm, der vejede 3,7 kilo. Jeg var virkelig stolt af denne fisk.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This