– Desværre skulle skolen passes fra morgenstunden og tidligt fri måtte jeg heller ikke få for mine forældre, så det blev kun til en god times fredagsfiskeri på et af mine hotspots i det sydfynske, siger Oliver Lindquist, der er en af de mange deltagere til konkurrencen Seatrout Open her i weekenden. – Men det var også nok, for allerede på den anden plads, bankede en stor fed havørred på mit gennemløbsblink og jeg kunne ringe efter assistance (kørsel), så turen kunne gå hurtigt mod indvejningen hos Go Fishing i Odense, og nu håber jeg, at fisken holder en plads i top 10.

– Jeg har været oppe siden klokken 5.00 imorges, og i dag skal jeg give den max gas resten af weekenden med gode venner fra Odense Sportsfiskerklubs juniorafdeling og måske med endnu flere havørreder. Fisken er min største havørred til dato, så det var jo perfekt timing her under STO. Knæk & Bræk til alle derude…

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This