– Da jeg ankom til kysten, så jeg med det samme, at der var god strøm i vandet og fine bølger, beretter Andrea Antonini. – Jeg fiskede i cirkas 30 minutter med Cicrello blink fra FNV i grøn uden at der skete noget, så jeg skiftede med en umalet FNV danser, og efter de tre første kast, troede jeg, at blinket sad i en sten, men efter et halvt sekund blev der pludselig flået line af hjulet.

– Det tog omkring 8 og 10 minutter at trække denne fisk op, og stenene var meget glatte, så jeg skulle passe meget på ikke at falde. Denne fisk, som huggede kl 19.10 var 73 centimeter. Efter mindre end en time fangede jeg en stk på 56 cm med Danser igen, og lige før forlod jeg fangede en 68 cm en med en umalet Cicerello blink i 28gr. Det var en dag, jeg aldrig vil glemme.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This