– Øland har ligget mit hjerte nær fra første gang, at jeg hørte om øen, skriver Jesper Bluhm til Fisk & Fri. – Og endnu mere efter jeg første gang var her. Der er en fantastisk rå natur, og en hård kyst. Det er lige min type fiskeri. Øen kaldes solen og vindens ø, og det sidste levede den helt sikkert op til denne gang. Kraftig blæst lukkede mange af de pladser af, jeg havde forudset, at jeg skulle fiske.

– Men – i stedet kørte jeg rundt på mange pladser, og fandt også fisk flere steder. Til sidst fandt jeg en plads, hvor der også var de større fisk, som Øland kan levere. Efter kort tid på pladsen, huggede en stor fisk min Longshot langt ude i kastet. Jeg kunne straks se og mærke, at det var en rigtig stor fisk. Den sprang flere gange, men faldt til sidst til ro og da jeg skulle nette den, ramte en dønning mig i ryggen, så både fisk, net, og mig selv væltede rundt. Krogen satte sig i nettet og fisken forsvandt. Små gal fiskede jeg den næste pynt af, og kort efter hakkede der en ny god fisk på. Og nu blev der holdt øje med net, dønninger.. ja alt. Den skulle bare ikke mistes. Den kæmpede som en gal, men jeg fik den presset i nettet, og det var en fantastisk flot fisk, som kun Østersøen kan avle. Så det var fra kulkælderen til himlen på få minutter… Tak Øland!

 

GrejXperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This