– Forleden aften besluttede jeg at besøge en attraktiv fiskeplads i Limfjorden, fortæller Alik Tskhvitava. – Vejret var nemlig blevet bedre og varslede et spændende fiskeri efter havørreder. Vandet var klart og bundforholdene var tydeligt synlige på afstand, men dette indikerede også, at fiskene ville være forsigtig og sky.

– Jeg begyndte at bevæge mig langs kysten og kastede agnen igen og igen. Efter en times fiskeri så jeg den første fisk, der jagtede gennemløberen, men jeg var ikke heldig at fange den. Jeg fangede to havørreder lidt senere omkring 40 cm, og satte dem ud igen.

– Tættere på skumringen begyndte jeg at gå tilbage, men med en anden farve gennemløber. Da fiskene ignorerede sølvet, brugte jeg en Savage Gear Seeker LT Eel på 18 gram i guld. Allerede i andet kast mærkede jeg et kraftigt ryk fra en stor fisk, og efter et par minutters begyndte at bevæge mig langs kysten og kastede agnen igen og igen. Efter en times fiskeri så jeg den første fisk, der jagtede gennemløberen, men jeg var ikke heldig at fange den. Jeg fangede to havørreder lidt senere omkring 40 cm, og satte dem ud igenkamp havde jeg den fine fisk i nettet, som du ser ovenfor. Jeg var virkelig glad for, at jeg var taget på den dejlige aftenfisketur til Limfjorden. Knæk og bræk!

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This