– En morgentur uden fisk endte med en aftentur til lokale vande, der viste sig fra sin bedste side, beretter Michael Villingshøj Larsen. Og ved at vælge en plads, som jeg vidste fra tidligere altid holder fisk langt over gennemsnittet, følte jeg mig sikker i min beslutning.

– På den nye plads gik den første times tid med lidt hornfisk og rotations fiskeri. Her valgte jeg at gå lidt længere ned ved en samling sten, og fiske langs med den mørke kant. Ved de sidste indtræk med fluestangen, mærkede jeg et forsigtigt nap i fluen, og så var der ellers et træk i den anden ende. Det viste sig at være en tyk juni fisk på 55 cm og 1.750 gram, der for mit vedkommende var årets første landede fisk, slutter han.

Har du selv været på kysten må du meget gerne sende os et par linjer om dine oplevelser og et godt foto af fangsten til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This