– Her den anden dag havde jeg lovet Nikolaj fra Svendsen Sport, at jeg nok lige skulle tag et par billeder på næste tur, jeg kom ud på. Dagen efter tog jeg fri tidligt fra arbejde, da jeg var spændt på nogle nye farver, jeg skulle teste. Jeg kom ud, så jeg var på spottet klokken 14, så jeg havde lige halvanden times fisketid, inden det blev mørkt Jeg gik straks i gang, og faktisk allerede i første kast viste fisken sig. Men den tog den ikke. Jeg prøvede derfor fra en anden vinkel med god fart på wobleren – og så kom trykbølgen efter den…

– Jeg lavede et spinstop, men der skete intet, så for ikke at trække fisken med ind til mig, hvor den måske kunne blive skræmt, trak jeg wobleren hurtigt af vandet de sidste 25 meter, så jeg fik en ny chance. Inden jeg kastede, skiftede jeg agn til en af de nye farver. Igen kom dem frem, og denne gang tog den fat, og nu var der flex på klingen. Jeg kunne godt mærke, at det nok var en OK fisk på de 70+ 

– Der gik noget tid, før jeg fik den at se, og jeg har selvfølgelig optaget det hele på GoPro. Alt i alt en dejlig dag, hvor der ikke skulle kæmpes så meget for at få flex. Det er ikke så tit, at det sker mere, men dejligt når det sker. Fisken blev i øvrigt genudsat, så den forhåbentligt kan komme op i åen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This