– Søndag morgen havde jeg en plan om en plads, der skulle prøves igen, fortæller Thomas Goldbech. – Jeg havde været der lørdag morgen, og så flere fine fisk i overfladen, men de ville ingenting, så det var oplagt at prøve lykken igen.

– Jeg landede på pladsen klokken 05.30 og var hurtigt i tøjet. Til vandet det gik, men shit – der var total havblik. – Det bliver ikke nemt, tænkte jeg. Nå men jeg satte et af mine favoritter på – et Cicerello blink på, og så var det ellers bare at fiske der ud af. Klokken var cirka seks, da jeg så noget uro i overfladen kun omtrent 1 meter fra land. Jeg kastede blinket på langs på det lave vand. Shit – nu sider jeg fast i bunden, troede jeg, men så startede kampen. Det tog cirka fem minutter ud og ind, men i nettet ville den ikke, så jeg tænkte, at jeg måtte kane den op på stranden. Det gik dog ikke, da jeg kunne se, at krogen sad rimelig yderligt. Vi kæmpede derfor videre med løs bremse, men til sidst måtte den overgive sig og gled i nettet. Sikke en glæde der kom op i en, når man får lagt målebåndet på og ser den er 71 cm. Jeg fik også en mindre, som fik sin frihed igen, slutter han.

 

GHrejXperten

 

 

Det var på dette Cicerello-blink at Thomas Goldbech fik sin flotte havørred.

Det var på dette Cicerello-blink at Thomas Goldbech fik sin flotte havørred.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This