– Jeg nåede lige et par timer på kysten her i eftermiddags og godt for det! Sådan lyder det fra Mads Petersen. – Da jeg finder fiskene, hugger en pæn falder lige foran stangspidsen og skvatter af – øv. Nå – men der er ikke andet at gøre end at sende blinket afsted i samme retning igen, og der er fisk med det samme. Jeg kan med det samme mærke, at det er en god fisk. Fighten varer, hvad der føles som lang tid – måske 7-10 minutter. Det er en sindssyg stærk fisk – faktisk en af de stærkeste jeg har mødt længe. Nå – men til sidst får jeg den landet, og den er 66-67 cm samt en af de smukkeste vinteroverspringere jeg har fanget. Så smuk, at jeg sikkert på land straks starter en mindre jubeldans. Fisken huggede en 10 grams Stripper der havde været en tur i skrustikken, så den blev rettet ud – også kaldet “Den Flade”.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This