Mange forventningsfulde kystfiskere har været på kysten i de sidste par dages fine forårsvejr – og en af dem er Jan Beier Rasmussen:

– Stigende vand og tværløbende strøm var i den grad det, der skulle til, for at få fuld fleks på min nye Sportex Revolt stang, som jeg var ude at svinge her den anden dag, fortæller han. – Jeg fiskede en del forskellige steder, indtil jeg fik sendt et Tornado blik på 18 gr i farven Tobis Reflex ud over et lille rev. Jeg kunne ret hurtigt mærke et par små “duk duk” i min klinge, hvorefter et hurtigt spin-stop var alt, hvad der skulle til, for at få min Owner S-61 krog til at sidde lige i saksen på en super flot havørred: KLASK. Efter en virkelig god og lang fight, var denne smukke 65 centimeters havørred, som du kan se ovenfor på vej til røgeriet. Knæk og bræk derude, slutter Jan.

Har du selv haft nogle gode timer på kysten – gerne i selskab med grandvoksne og hårdt fightende havørreder, så hører vi gerne fra dig. Send din historie til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This