– En ændring i vinden gav mulighed for at fiske en plads med badekar helt ind under land, fortæller Flemming Langerskov Miller. – Forholdene var gode med fralandsvind og stadig gamle bølger uden skidt i vandet. Det første kast blev sendt afsted med et kort svirp ud på den anden side af badekarret, og den sort/røde 15 grams Sandeel med hotspot krog nåede kun et par meter ind i badekarret, inden dagens første gode havørred sad der. Fisken gav en god fight med fine udløb, inden den kunne nettes, fotograferes og sættes ud igen. 

– 10 minutter senere sker det samme igen med en næsten identisk fisk; ligeledes en havørred på vej mod åen, som får samme tur som den første. Og 10 minutter senere sker det så igen. Denne gang er det en lidt mindre fisk, men stadig en god fisk. Denne her har dog lidt mere krudt i sig og leverer en række flotte spring inden fotografering og genudsætning.

– Fiskene var der, og dagen var reddet. Så blev jeg nysgerrig på et stykke længere væk, som før har leveret under de forhold, men det var dog ikke tilfældet i dag. Men – så gik jeg dog i det mindste ikke nysgerrig i seng med tanken om, hvad der kunne være sket på den anden plads. To fisk over 60 og en lige under på 30 minutter er helt klart godkendt. 

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This