– Jeg havde længe gået rundt med tanken om en tur i natten efter de stærke sommer fisk, fortæller Jimmy Overby Storm. – Og som sagt – så gjort. Jeg landede på pladsen lidt tidligt klokken cirka 20.30, og efter nogle timer uden tegn på fisk, besluttede jeg mig for at holde en lille pause. Nu var solen næsten helt væk og strømmen var begyndt at løbe. Mens jeg holder pause springer en stor fisk fri af vandet og giver et massivt plask. Med et er pausen slut, og jagten på den fine fisk begynder.

– Først, da fluen lander midt på det lille rev, hugger fisken. En stærk havørred har inhaleret min store cigarflue, og kaster sig ud af vandet som en gal. Efter en lang kamp glider den smukke fisk over netkanten, og alt det bøvl med at jogge rundt i store rullesten, giver pludseligt meget mening. Havørreden vr 62 cm og dejlig rund.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This