– I går havde et par timer, der skulle slås ihjel, og det blev selvfølgelig på kysten, fortæller Afif Kurjieh. – Jeg ankom til en pladsen og havde spinnestangen med. Først kastede jeg lidt med en 16 grams Zerling, og fik en fisk på omkring 45 cm. Den røg ud igen, hvorefter jeg kastede videre en halvtimes tid mere. Min ven fiskede bombarda og fangede ikke noget, så jeg lavede den mærkelige beslutning at skifte til bombarda…

– Jeg havde heldigvis et rig klar i lommen med flue og det hele, så jeg skiftede hurtigt, og allerede på tredje kast – BOOM. Helt ud i kastet sad der en fin blank fisk, som kæmpede en god kamp. Jeg fik den ind, og det var en på 61 cm, så jeg klagede ikke. Jeg fiskede videre og fik en del fisk. Og som enhver lystfisker siger “ja – jeg tabte flere store fisk” Men det her ikke er ikke bullshit! Jeg tabte flere fine fisk, og min flue var ikke så køn efter de fire fisk jeg fik op – og jeg havde selvfølgelig ikke andre fluer med. Efter et par timer med bonanzafiskeri med bombarda, kunne jeg tage hjem og nyde resten af dagen, slutter han.

Hvis du vil have mere inspiration og viden til at optimere dit bombardafiskeri, så se videoen her med Henrik Qvirin-Reiter på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This