– Midt om natten klokken 03.10 startede motoren op i Lemvig havn, og vi satte kursen mod Thyborøn, hvor jeg skulle samle en ven op, fortæller Jesper Sandholm. – Herefter sejlede vi stik nord-nord vest i små tre timer med omtrent 20 knob. Da vi kom til pladsen, var der så småt ved at blive lyst.

– Vi lavede en 3-4 stop uden det store held, så vi besluttede at sejle 9 mil længere ud, hvor vi kom ud over 90 til 120 meter vand. Her skulle det vise sig, at der var noget i det mørke, dybe vand, for kort tid efter fik vi store torsk op på små 10 kg samt både langer, kuller og sej.

– På et tidspunkt fik jeg bid igen og tænkte, at det var en okay torsk, men efter 10 meter kunne jeg mærke, at det måske ikke var en torsk. Kort efter kom der en pæn havkat op på 6 kilo. Vi fik den op i kassen, og var lidt oppe at køre, da det er den første havkat, vi har fanget fra båden.

– Vi sænkede hurtigt ned igen, og så gik der ellers kun to minutter, før jeg havde hug igen. Først troede jeg, at jeg havde fat i bunden, men der tog jeg helt fejl: Kampen med en virkelig god fisk varede i nok 12-14 minutter, men så knækkede stangen, og fisken hoppede af. Der er ingen tvivl om, at vi nok snart kommer tilbage igen til denne plads. Jeg vil gerne tilmelde fisken Kinetic Fiskecup 2022, slutter han. Læs mere om konkurrencen her.

 

Hvidovre Sport

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This