Det er ikke uden besvær at man lander store fisk fra kajakken.

10,4 kilo vejede Bjarne Poulsens fantastiske havkat. Den blev fanget på helt let spinnegrej under medefiskeri fra hans kajak.20.06.10 – BJARNE POULSEN fra www.kajakfisker.dk – som også var med på Både i Bella med et udvalg af kajakker velegnet til fiskeri – har været i Nordnorge for at fiske fra kajakken. I Tromsø mødte han en anden erfaren kajakfisker – den lokale Johan Svenson – og sammen tog de ud for at mede havkat.

Johan valgte en plads, hvor han et par uger tidligere havde fanget havkat på omkring de ti kilo, og Bjarne skulle se, om der var flere tilbage i den kaliber. Allerede på første drift og i første kast med det sej-monterede jigghead, var der interesse for agnen. Efter lidt gnasken og gnaven blev der gjort modhug, og en fight på let kystgrej begyndte. Katten blev landet, sikret og roet ind til land, hvor den blev vejet til 10,4kg og målt til 96cm.

Bjarne hilser og siger, at det er en udfordring at håndtere havkat fra kajak – og det er en stor udfordring at håndtere stor havkat fra kajak!

Se eventuelt mere her: http://kajakfisker.dk/

Og her: http://kajakfiskerdk.blogspot.com/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This