1.11.10 – HAVFISKERIET i Nordnorge er i en rivende udvikling, og netop derfor afholder det danske guidefirma, Norway Guide Fishing, en række spændende temaaftener i løbet af november måned.

Flere og flere danske havfiskere drager til Nordnorge i jagten på de kæmpe store helleflyndere, torsk, havkat og rødspætter – og samtidig holde en hyggelig ferie med vennerne i den storslåede artiske natur. I november afholdes der seks temaaftener fordelt over hele landet, hvor Hans Hagerup fra Norway Guide Fishing og guider fra hans guideteam kommer og holder foredrag.

Den første temaaften er torsdag den 4. november kl. 19.00 hos Sorø Lystfiskerforening, Frederiksvej 37, 4180 Sorø. Her kommer Hans og Brian og holder foredag. Hans er tidligere skipper på M/S Bonito og Brian er guide i Havøysund, men har også fisket ved Sørøya, Røst og Tromsø. De to kommer med masser af spændende erfaringer, billeder, film og svar på spørgsmål.

For dem, som overvejer at tage til Nordnorge for første gang, er der virkelig meget information at hente. Men dem, som har været af sted før, kommer heller ikke til at kede sig! Datoer og steder på de yderligere foredrag kan findes i www.norwayguidefishing.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This