– Jeg har på det sidste brugt en del tid på den danske vestkyst efter de stærke havbars, fortæller Mads Davidsen til Fisk & Fri. – Storfangeren har for mig været Savage Gears Surf Seeker som er lavet i 30, 35, og 40 gram. Det er nok en af de bedste havbars agn jeg nogensinde har prøvet. Den kaster super langt og har et rigtig godt svæv i vandet, så man kan fiske den langsomt. Stangen jeg bruger er en Savage Gear SGS4 9,6 fod 10-45 gram det er en kaste kanon, som gør det helt perfekt, når vi snakker havbarsfiskeri.

– Som sagt har jeg brugt en del tid på den danske vestkyst det sidste stykke tid og har fanget rigtig mange havbars. Jeg har både fisket i total fladt vand og i kæmpe bølger med meget strøm, men alligevel har jeg været heldig at få nogle flotte fisk på land. Forleden aften da jeg var afsted, var min kammerat og jeg heldig at have en stor stime bars inde for kastehold i en god times tid, og det resulterede i, at jeg havde 22 bars i hånden. Denne dag var det den blå Surf Seeker, som var vinderen, og de gad stort set ikke hugge på andet. Om dette var et tilfælde må stå hen i det uvisse, men sjovt var det.

 

Jans Lystfiskershop

 

Mads Davidsen med en af sine mange flotte havbars fra Vestkysten.

                Mads Davidsen med en af sine mange flotte havbars fra Vestkysten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This