– Jeg havde fri i går og vidste, at vejret skulle være helt perfekt til, at det burde kunne give en havbars eller eventuelt et par makreller, skriver Kent Larsen. – Jeg havde derfor stillet vækkeuret til klokken 04.45, så det passede med, at jeg kunne komme op på mit i forvejen udvalgte spot og få solopgangen med.

– Vandet var helt klart, og da jeg kom frem, der var masser af småfisk helt inde ved vandkanten, så alt var helt perfekt. Jeg fik hurtigt min Savage Gear SGS8 gjort klar med et Mahi 11 gennemløbsblink og en trekrog. Allerede i tredje kast var der fisk, og det var en rigtig fin bars på 60cm. Og der skulle ikke mange kast til, før den næste også var der. Sådan gik det i en time, lige indtil solen kom rigtig frem, og så døde det helt ud. Alt i alt en super fed morgen med 12 havbars på land og et par stykker mistet.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This