Jure Ramovz med en stribe forrygende flotte havbars op til 70 centimeter fanget på den slovenske kyst. Fiskene blev fanget på en Cannibal Shad fra Savage Gear.

SLOVENIEN er kendt for sit fine ørredfiskeri, men landet har faktisk også en åbning ud mod Adriaterhavet. Her kan man opleve et fint fiskeri efter forskellige saltvandsfisk og iblandt dem er havaborren – en fisk, som vi kender herhjemmefra. I Slovenien kan man dog fiske havaborre til langt hen på vinteren, og det var netop hvad Jure Ramovz gjorde forleden dag.

Jure er guide i Slovenien med speciale i donaulaks og marmorørred – og i det kommende nummer af Fisk & Fri kan du læse en artikel af Klaus Boberg Pedersen, som sammen med Rasmus Ovesen har fisket donaulaks med netop Jure.

Jure kan også andet end at fiske donaulaks og ørred, og netop denne dag havde Jure et forrygende havaborrefiskeri på kysten. Fiskene huggede tungt og voldsomt på de halvstore Savage Gear Cannibal Shads, som han fiskede med, og de leverede benhårde fights. De tre største var mellem 65 og 70cm og derudover mistede Jure et par fisk, som var betragteligt større.

Måske man skulle overveje en kysttur næste gang man er i Slovenien?

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This