– Jeg har netop været en smuttur på Vestkysten, og det lykkedes mig at få en ny art på fiske-CV’et takket være min gode ven og fiskekammerat Thomas Smed, fortæller Rasmus Wølk, der normalt slår sine folder ved putten. – Søndag morgen skrev han nemlig til mig, at vejrguderne havde sagt havbars vejr – og om jeg ville med?

– Det var jeg selvfølgelig frisk på, og vi kørte ved 12 tiden, hvorefter vi var klar med wobler, blink, popper og jigs klokken 14.30-ish. Da vi kom ud til en af de mange høfter oppe nordpå, så vi brislingestimer med det samme. Under båden kogte vandet, og vi var slet ikke i tvivl om, at vi var landet på det rigtige sted. Vi landede fire fine bars i båden på 42-56 cm samt smed nogle stykker også. Så nu kan jeg krydse en ny art af på listen, og det er 100% sikkert ikke sidste gang, at turen går ud efter disse flotte havbars, slutter han.

Du kan læse meget mere om fiskeret efter havbars i artiklen her skrevet af Bo Jensen. 

 

Jans Lystfiskershop

 

Vestkysten var gavmild da Rasmus vWølck og hans kammerat tog på havbarstur.

Vestkysten var gavmild, da Rasmus Wølck og hans kammerat tog på havbarstur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This