– Her den anden dag var jeg taget på tur efter havbars oppe ved Hirtshals Fyr helt alene, fortæller Udis Zahraei fra Ålborg, der også er kendt for sine læderhylstre til gennemløbere – ”Fishwallets”. Som sædvanlig fiskede jeg med et ret stort blink, nemlig en Snurrebassen str. 11. Havbarsen elsker nemlig store agn, og man kaster også fænomenalt godt med blink i denne størrelse.

– Jeg lagde ud med en stribe flotte hornfisk, men pludselig fik jeg et solidt hug. Fisken lagde ud med nogle ekstremt aggressive udløb, så til at starte med troede jeg, at det var en kæmpestor havbars. 70-80 meter ude sprang den dog fuldstændig fra af vandet, og så kunne jeg let se, at der var tale om en blank fisk. Jeg spekulerede på, om det kunne være en laks, jeg havde kroget, men da fisken kom tættere på, kunne jeg godt se, at det var en havørred. Da jeg omsider kunne lande fisken, var min første vestkysthavørred en realitet. Havørreden var 68 centimeter og vejede 4,1 kilo.

Har du selv været på kysten og fange noget spændende, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Udi Zahrei er manden bag de fede wallets til gennemløbere – “Fishwallets” – se mere på fishwallets.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This