samsTidligere års Hornfiskefestival på Samsø har været en dundrende succes med masser af spændende arrangementer, liv, hygge og intens konkurrenceaktivitet. Succesen gentages nu for fjerde gang. Festivalen, der med nu navnet Hav, Himmel og Hornfisk,- Samsø Fjordfestival, understreger at det er en festival for hele familien med naturen i fokus, løber af stablen d. 14.-15. maj 2016.

Tilmelding til konkurrencen forgår på havnen i Langør, Samsø fra klokken 10.00 den 14 maj. Eller online her

I maj måned flokkes store stimer af iltre hornfisk omkring Samsø og byder op til et folkeligt fiskeri for alle – uanset tidligere erfaring med hornfisk eller fiskeri generelt. Det er disse top-underholdende og velsmagende fisk, som danner rammen om Samsø Fjordfestival, hornfiskekonkurrencen og ikke mindst alle de mange events, naturoplevelser, kulinariske indspil og aktiviteter undervejs.

Samsø Naturskole medvirker selvfølgelig igen i og byder ind med en række spændende aktiviteter og tilbud, som kommer såvel store som små til gode. Dansk Naturfredningsforening kommer med sjove aktiviteter for børn og voksne, blandt andet en Natur-skattejagt. Dansk Ornitologisk Forening vil vise frem og fortælle om fuglelivet ved fjorden.

Gordon P. Henriksen fra DR2, DR Ultra og National Geographic Channel, vil traditionen tro være konferencier og vil sammen med sin Storrygermakker, kokken Jan Gildam, byde på smagsprøver af hornfisk.

Danmarks Sportsfiskerforbund deltager som noget nyt med en hornfiskefemkamp for børn. Deltag i fem forskellige discipliner og vind et diplom samt en præmie, hvis du består alle fem discipliner.
Danmarks Sportsfiskerforbund arrangerer om søndagen Lystfiskeriets Dag med en række arrangementer over hele landet. I denne forbindelse er der lodtrækning om fine præmier blandt de deltagere, der har deltaget i hornfiskefemkampen.

Årets hovedsponsorer vil være Pure Fishing, som igen i år vil levere flotte præmier fra bl.a Abu Garcia og Berkley til de dygtigste (eller heldigste) konkurrencedeltagere. Derudover er der præmier fra Smoke It All, Fisk & Fri og gratis fiskegrej fra Abu Garcia og Silkekrogen samt en bakke røgsmuld fra Smoke It All til alle deltagere.

Samsø er en skøn naturperle med sin helt egen charme og atmosfære, og selve bådturen over er en overskuelig og afslappende affære, der tager et sted mellem én og halvanden time alt efter, hvilken havn der rejses fra (Hou i Jylland eller Kalundborg på Sjælland).

Bemærk at der er en nyrenoveret og hurtige færge fra Kalundborg til Ballen. Priser fra 422,- for en bil inkl. op til 9 personer.

Læs mere og bestil din billet fra Sjælland her

Læs mere og bestil din billet fra jylland her

Samsø Fjordfestival er for alle i alle aldre, og den arrangeres af Visit Samsø i samarbejde med Færgen, Samsø Sportsfiskerforening, Langør Beboerforening og Samsø Havne.

Se mere på havhimmeloghornfisk.dk og tjek filmen fra 2014 her.

Henvendelser ang. Samsø Fjordfestival kan stiles til Mads Nielsen fra Visit Samsø: aumni@samsoe.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This