I sidste uge berettede vi om svenske Tommy Blomanders fantastisk flotte triple med tre Smålandske sandart over ni kilo på en nat fra kajak – samt nævnte en fangst på tre fisk over otte. Her får du lige fotoet af den største fra den sidste tur på hele 8,94 kilo og 93 centimeter.

– Jeg var taget ud lidt tidligere end normalt, fordi vejrmeldingen sagde, at det ville blive elendigt vejr senere på natten. Der skete dog overhovedet intet i de fire lyse timer, jeg fiskede – og det var først, da mørket sænkede sig, at der begyndte at ske noget.

Men – da fiskeriet endelig gik i gang, så var det også helt suverænt. På blot to timer fik jeg tre over de otte kilo, hvorefter uvejret satte i gang, så jeg måtte skynde mig at komme i land med min kajak. Fiskene stod også denne nat pelagisk 3-8 meter nede i vandsøjlen, og den bedste agn på dagen var et Storm softbait – Joker Vert i farven AS, slutter Tommy.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This