tmr_1Dag 2 på TMB 2014 startede med pænt vejr, men vejrmeldingen for dagen var ikke optimal., da der var varslet en front, som i stødene ville være op til 11 meter i sekundet.

Dommerkomiteen valgte at det ikke at aflyse eller forkorte fiskedagen, da vinden kun ville være kortvarig. Dog var der vind og bølger ved starten og der var mange både, der fik sig en pæn gyngetur.


En finsk båd nåede lige uden for startområdet før der var motorproblemer, og båden måttes trækkes i havn. En anden båd havde en gast, der var væltet i båden på grund af bølgerne. Skaderne var så alvorlige, at han skulle i land og på sygehuset. Der var brækket en knogle i ryggen. Man skal passe på, når man sejler i bølger og være opmærksom.

tmr_2Det hårde vejr medførte også skader på bøjler og stangholdere på flere både. Sågar var der en båd hvor der blev mistet en trollingstang på grund af vejret. Det var da heller ikke alle både der valgte at sejle ud med det samme, men det var dog ikke ensbetydende med, at disse både ikke fangede fisk. Der blev fanget 383 på anden dage. Største fisk blev fanget af Henrik Jensen fra båd 227. Fisken vejede 18,085 kg. og er dermed førerfisk i konkurrencen. Holder fisken 1. pladsen fredag og lørdag kan Henrik vinde førstepladsen på hele 75.000 kr.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This