– Efter en masse små fisk kom der endelig lidt størrelse på. Sådan lyder det fra Flemming Miller. – Vandstanden var noget over det normale, så jeg søgte mod en plads, der før har givet godt under de forhold. Jeg får fisket de første 20 meter af på pladsen, og får tre små havørreder. Lidt efter kommer der et større hug: To hurtige omgange på hjulet efterfulgt af et spinstop med Seekeren, så sidder den der. Stangen spændes og bremsen giver lyd, for fisken skal en anden vej end ind. 

– Det bliver til en god tung fight, hvor den til sidst presses lidt mere end jeg normalt ville gøre, da der er meget blæretang, som den prøver at bore sig ned i. I første forsøg over netrammen er den heldigvis hjemme – en god tyk og bred havørred på +65 på vej mod åen. Havørreden blev efter et par hurtige billeder genudsat, så den kunne fortsætte sin tur. 

– Kastet efter er opskriften den samme. Forsigtig hug, to hurtige omgange på hjulet og spinstop. Denne gang en blank havørred på 54 cm, der røg med hjem. Efter en times tid, hvor mindre fisk havde indtaget pladsen, sluttede en absolut godkendt dag, slutter han.

Har du selv været på kysten, så husk at sende os din beretning til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This