Gunki Street Fishing Tournament fight fra Sankt Jørgens Sø i det indre København. Det er Morten Ramsgaard fra Fisk og Fri’s, der her får lagt lidt længde til resultatet. Husk anden afdeling af Gunki i Silkeborg – den løber af staben inden længe.

Mads Grosell fortæller i reportagen – på engelsk – hvordan han vil gribe sit fiskeri an i Street Fishing konkurrencen. Nyttige tricks må man sige – strategien gav ham en plads i afslutningskonkurrencen i Malmø.DET VAR JO knapt med deltagerpladserne til Gunki Street Fishing konkurrencen den 13. maj 2012 i Sankt Jørgens Sø, idet interessen var meget større end forventet og mange deltagere måtte gå hjem uden et officielt deltagerbevis. Det var meldingen fra Sportdress, der sammen med Fisk og Fri samt Fiskeringen, var medarrangør.

Men Morten Ramsgaard fra Fisk og Fri og Robert Jonsson fra Nyttfiske var blandt de heldige, som var hurtige, og som fik adgang til søen midt i København. Og de to havde videoudstyret med.

Det er der nu kommet en fin reportage ud af, som du kan se her!

Allestedsnærværende Savagear main master inventer og stor eksponent for det vilde predatorgrej, the man himself, Mads Grosell, var også blandt deltagerne. Dem der kan vinderlisten uden ad ved også, at han gik videre til den afsluttende konkurrence i Malmø, som Fisk og Fri også vil dække.

Men i denne reportage fra Nyttfiske, Sæson 2, afsnit 3, er Mads Grosell så generøs at fortælle os lidt om sin fiskestrategi for dagen. Den er værd at bemærke – også for dem der snart skal til Gunki Street Fishing Tournament 2012 i Silkeborg, idet hans tilgang som sagt gav masser af fiskelænger som i Gunki-regi er altafgørende. Fiskelængder der førte ham til den kommende event i Malmø.

Ja, ja – der er noget at lære af endeagnssnedkeren fra Amager!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This