Der lå en tyk tåge over søen hele dagen, så navigeringen blev foretaget ud fra vindretningen fortæller Mikkel. Dog resulterede denne tåge-tur i et forrygende fiskeri. Største fisk blev denne gedde på 6,45 kilo.9-1-12 – MIKKEL ALTMANN fra Hillerød var sammen med makkeren taget ud på en sø i det nordsjællandske for at prøven lykken nytårsaftensdag. Og den fandt de – efter at have arbejdet hårdt for det. Dagens største gedde på 105 centimeter og 6,45 kilo huggede til sidst:

– Vi startede tidligt med at fiske med de klassiske Rapala Shad Rap, som efterhånden er blevet yndlingswobleren, til søens gedder. Alle fire stænger havde woblere forenden, men det fungerede bare ikke, fortæller Mikkel og fortsætter.

– Da prøvede vi i ren desperation at sætte en Alien Eel for enden af én af stængerne. Vi havde hørt, at disse gummiål kunne gøre en forskel på dage, hvor intet andet fungerede. Og ganske rigtigt. Fem minutter efter sad den første gedde for enden af linen, fortæller en overrasket Mikkel.

– Så blev endnu en wobler skiftet ud til fordel for en gummi ål. Og kort tid efter bukkede stangen sammen, og så vidste vi godt, hvad klokken havde slået. Snart fiskede alle stængerne med gummi ål, slutter Mikkel.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This