Vinderne blev allebegavet med lækkert fiskegrej fra Pure Fishing. Torben Sølling (tv) skal med til Gulp Cup finalen den 12. okt. GULP CUPS sidste indledende runde blev afholdt i går (25.09.08) på Øresund ombord på Sværd og Findus. Dagen var arrangeret af Pure Fishing i samarbejde med Sportdres og Fisk & Fri’s redaktionschef Gordon P. Henriksen var med på vandet. Det var en skøn solskinsdag og humøret og temperaturen var dejlig høj. Der blev fanget skrubber, rødspætter, hvilling samt en torsk og en enkel lange. Det var primært Gulp børsteormene at fiskene blev taget på.

Her ligger Findus tæt på Sværd og konkurrenterne nyder det gode vejr og fisker løs. Vinderen blev Torben Sølling fra fiskeklubben "De Seje Fiskere" med i alt 5,8 kilo. På andenpladsen kom Michael Lorentzen med 5,1 og tredjepladsen gik til Peter Missel med 4,5 kilo. Alle tre vandt flotte præmier fra Pure Fishing. Førstepræmien bestod af en Fenwick Ironfeather 9′ stang med et ABU Garcia Cardinal 804 hjul, en Coleman 68 liters marine cooler samt 6 spande Gulp! Alive! I alt præmier for ca. 6.600 ,- kr. Andenpræmien bestod af en Berkley 9′ stang med et ABU Garcia Stealth hjul, en Coleman 68 liters marine cooler samt 6 spande Gulp! Alive! I alt præmier for ca. 4.900,- kr. Trediepræmien bestod af en Coleman 68 liters marine cooler samt 6 spande Gulp! Alive! I alt præmier for ca. 3.000,- kr. Stort tillykke herfra til de tre fiskere.

Torben Søllings flotte rødspætte på 1,1 sikrede ham førstepladsen. Den udslågsgivende faktor for vinderen Torben Sølling var en flot rødspætte på 1,1 kilo som huggede på en rød Gulp Alive børstorm som dagens første fangst. Fisken var en personlig rekord, og afgjorde en plads på førstepladsen foran to andre. Dette betyder at Torben skal dyste mod de fem andre vindere af de indledende runder den 12. oktober i finalerne, som kommer til at spænde over to forskellige arrangementer på to forskellige lokaliteter.

De 6 finaledeltagere, skal starte med 3 timers P&T fiskeri i Hvilested Lystfiskersøer ved Kolding. Start kl. 08.00 til 11.00. www.hvilested.dk

Anden del af arrangementet bliver 5 timers havfiskeri på Lillebælt med M/S Neptun fra Skærbæk. Skibet afsejler fra Skærbæk havn kl. 12.30 og er tilbage ved kajkanten kl. 17.30. www.ms-neptun.dk

Antallet af fangede fisk fra begge arrangementer bliver lagt sammen og den samlede vinder findes, hvoraf førstepræmien er en rejse til Costa Rica! Du kan læse mere om Gulp Cup og finalen den 13. oktober her på siden og i november udgaven af Fisk & Fri.

Du kan også se mere om Gulp Cup på http://gulp.nu/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This