– Jeg kunne se, at det ville blive fint vejr i går, så jeg tænkte, at jeg ville ud for at fiske, fortæller Jeppe Risum Thomsen. – Det endte med, at jeg kom ud til søen lidt i fire, og kunne se, at der gik 10 fiskere rundt om søen. Jeg startede ud med en gennemløber, hvilket gav et par kontakter. Kunne spotte mange fisk rundt langs med kanterne, så jeg gik op og fandt fluestangen frem, hvorefter jeg satte en lille orange flue på og gik ned til søen igen.

– Efter en lille time med fluen, hvor jeg kun havde haft et par følgere, var tiden ved at løbe ud. Jeg ville lige gå en sidste runde om søen, men jeg nåede ikke ret langt, før jeg spottede en guldørred. Hurtigt lagde jeg fluen ud til den, og den stormede lige hen for at tage den. Jeg gav så hurtigt tilslag, at fluen fløj ud af munden på den, men fisken blev ved med at lede efter fluen – uden at kunne finde den. Jeg prøvede at kaste fluen ud igen, men den landede bag fisken. Der var ikke andet at gøre, end at prøve igen, og denne gang landede den helt perfekt, så fisken igen kastede sig over den. Endelig krogede jeg fisken, og efter en intens fight kunne jeg lande den flotte guldørred, som du ser på fotoet.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This