20.5.2011 – GUIDELINES POWERTEAM kommer på besøg hos Jan & Bo’s Lystfiskershop i Odense lørdag den 28. maj fra klokken 10.30 til 14.00. Her kan du møde Hugo Nielsen og Jesper Pekruhn, der vil dele rundhåndet ud med tips og tricks til dit fluefiskeri.

På græsplænen foran Ansgars Kirke, der ligger cirka 100 meter fra butikken, vil Hugo Nielsen afholde grejdemonstration. Der vil blive fremvist et bredt udvalg af stænger, hjul og liner, kasteinstruktioner for både en- og tohåndsfluestænger, tips og vejledning til liner og forfang samt tips til dit fiskeri i Skjern Å og Karup Å.

I mens vil der i butikken blive demonstreret fluebinding af Jesper Pekruhn. Han vil blandt andet binde havørred- og laksefluer til de hjemlige vander, hvor han især lægger vægt på fluer med zonker-vinge og de nye fluebindingsmaterialer fra Guideline. Her er masser af inspiration samt tips og tricks at hente du kan overføre til dit eget fluebinding.

Skulle man på dagen bliver fristet af et eller flere af de fremviste produkter kvitterer Jan & Bo’s Lystfiskershop med 15% rabat på denne særlige dag. Du finder Jan & Bo’s Lystfiskershop på Vesterbro 2, 5000 Odense C. For yderligere information kan der ringes på telefon 66 11 23 66.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This