Hvem ville ikke gerne slutte sin sæson af med en fisk som denne? DET VAR ved at være tid til den sidste tur ved åen i denne omgang og denne skulle udnyttets fuldt ud. Lars Ole skulle en sidste tur til Gudenåen. Læs mere om hvordan en sidste tur bør løb afsted.

Det var den sidste dag af sæsonen, og jeg blev NØDT til at tage en sidste tur til Gudenåen. Jeg vidste at der var fisk, for jeg havde været der hele weekenden 14 dage tidligere, og selv om jeg så mange fisk, var det ikke lykkedes mig at fange nogen af dem. Men det skulle der heldigvis laves om på. På en synkende Rapala fisket nedstrøms kom hugget i egen side. Den gik tungt og dybt, så jeg vidste det var en pæn fisk, og da den første gang viste sig i overfladen kunne jeg godt se, at den ikke kunne være i det net jeg selv havde. Heldigvis stod der en anden fisker lidt længere oppe, og han kom ned og nettede den for mig. Det var en dejlig afslutning på sæsonen, en laks på 5,86 kg, og 91 cm.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This