Lige nu er aborrerne i topform, og over vinteren vil de blot opbygge mere og mere vægt, indtil de smider rognen – typisk i april eller maj. En af dem, der har fået fint med store aborrer på det seneste, er Adam Snarski, der er vild med spinnefiskeri med det lette grej. På sin sidste tur fokuserede han 100 % på jigfiskeriet med Twisters efter store aborrer på en af de store søer: – Efter cirka to timers fiskeri fik jeg et massivt hug på mit lille softbait, og efter en god fight, hvor fisken leverede en fantastisk kamp, kunne jeg lande en virkelig smuk aborre på 48 centimeter. Jeg skyndte mig at tage et par hurtige fotos, hvorefter den flotte fisk blev genudsat forsigtigt. Det var ret køligt, men der var næsten ingen vind, så jeg fortsatte fiskeriet noget tid. Fisken på 48 centimeter forblev dagens største aborre, slutter han. 

Har du selv godt gang i aborrefiskeriet, så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kizuma line

 

Endnu en flot aborre på måtten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This