– I går havde min kammerat og jeg aftalt at tage en fridag fra arbejde for at tage ud efter grove gedder, og det skulle vise sig og være en rigtig god idé, siger Mads Davidsen. – Vi havde aftalt at mødes ved mig klokken 04.30, da vi havde et par timers kørsel. Herefter startede vi fiskeriet cirka klokken otte, men fiskeriet startede lidt svært.

– Der gik et par timer, inden det første hug kom – og en fin fisk på den gode side af 90 cm kom i nettet. Jeg fik yderlige to fisk den næste time, men så døde fiskeriet i en periode. Vi valgte derfor at flytte plads, og allerede efter 10 minutter fik min kammerat Frederik en ny længde PR. Det var en flot gedde på 95 cm, så stort tillykke med den. Og han fik hurtigt en mere på cirka 90 cm.

– Nu blev det så min tur til et hug mere, og denne gang var det en lidt bedre fisk på 103 cm. Allerede nu var turen reddet, men kun 20 minutter efter kom der endnu en flot fisk på lige under meteren og igen kun en halv time efter kom turens højdepunkt. Pludselig huggede en 10 kilo+ gedde, og da den kom i nettet, kunne vi godt se det, at var en god fisk. Vi fik den målt og vejet til 112 cm og 10,3 kg, så det var en super fed tur, med en masse flotte gedder – med to over meteren og yderligere 5 mellem 90 og 100 cm. Alle fiskene huggede på skaller.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This